dinsdag 11 september 2012

Bloemschikken Online Video Cursus - Herfst editie

Dit is misschien een verrassing.  Iedereen die graag creatief bezig is met bloemen, kan met deze online video cursus moeiteloos de mooiste en origineelste bloemcreaties maken.

Velen laten zich afschrikken door de ogenschijnlijke moeilijkheidsgraad om een mooi bloemstuk te maken. En eerlijk gezegd het is inderdaad meer dan een paar bloemen in een blok oasis steken. Werken met levend materiaal is altijd een uitdaging. Dat het makkelijker kan bewijst volgende video Dat het makkelijker kan bewijst volgende video

Bloemschikken: HerfstSpecial 
 Het mooie is dat deze informatie gratis is. Met de herfst in aantocht komen wij in een zeer dankbare periode wat betreft mogelijke materialen om de mooiste bloemencreaties te maken. Naast bloemen heb je in deze tijd beschikking over vruchten, noten, levend groen, herfst groen (alle mogelijke blad kleuren zijn in de natuur te vinden). Gewoon een overvloed aan middelen om je creatieve geest te voeden. Leer het van de beste. 
Nelleke Bontje laat je in haar video's meekijken hoe je de mooiste bloemstukken kunt samenstellen. Zij heeft de reeks speciaal afgestemd op de herfst zodat je meteen aan de slag kunt. 
Leer alles op jouw eigen tempo 
Deze bloemschikken cursus kun je geheel online bekijken. Bij elke video vindt je een uitgeschreven stappenplan met gouden tips, technieken en materialenlijsten. De video’s laten je van begin het tot het einde al de handelingen zien. Met deze video's wordt bloemschikken gemakkelijk 
Kan het nog eenvoudiger, kijk, assimileer en voer uit. Ja de video nodigen je uit om er zelf mee te beginnen en beter nog zij helpen je om snel resultaat te behalen. Je familie, vrienden en kennissen zullen verbaasd zijn over jou creaties.
  Ontdek hoe ook u moeiteloos de mooiste en origineelste bloemcreaties kunt maken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten